Servicemonteur Electro- en regeltechniek

Als Servicemonteur Electro- en regeltechniek spitsen je primaire werkzaamheden zich toe op het optimaliseren van state-of-the-art stal-techniek installaties in de agrarische sector. Ook het uitvoeren van kleinschalig onderhoud en het verhelpen van storingen behoort tot jouw takenpakket.

Hallo. Wij zijn Wouters Groep
De allerbeste op het gebied van electrotechniek, klimaattechniek en besturingstechniek. Voor elke stal bieden wij een compleet pakket mogelijkheden op het gebied van klimaat, huisvesting, eierbehandeling, verlichting, voer- en drinkwaterinstallaties en natuurlijk de volledige elektrische installatie.

Voor iedere boer (onze klant) zijn wij het begin van een toekomstbestendig, duurzaam en data gedreven pluimveebedrijf, waar gezonde kippen, optimale prestaties en een hoog rendement centraal staan. We maken altijd gebruik van state-of-the-art stal-techniek (eenvoudig in gebruik), bewezen (product)oplossingen en ons indrukwekkende kennisniveau. Voor boeren zijn wij een bron van rendement & resultaat op het gebied van stal-inrichting en bijbehorende installaties.

Hallo. Wie ben jij?
Jij bent een doener met honger naar het bezig kunnen zijn met (innovatie) techniek. Je bent een doener op basis van (na)denken. Je gaat goed op procesoptimalisatie en structuur. Seriematig en repeterend denken en handelen haalt zeker niet het beste in jou naar boven. Op basis van jouw kennis en kunde in de elektrotechniek geef je zelf invulling aan het best mogelijke resultaat. Daarbij weet je dat het logo van Wouters Groep trots op je borst prijkt. Niet zonder reden: je bent een van ons. We staan als werkgever en kennis(over)drager naast, langs en achter je. We verliezen onze mensen nooit uit het oog. We zijn een mensbedrijf waar (werk)plezier altijd de aandacht heeft.

Wij bieden jou

 • null
  Een fijne werkomgeving: sociaal, stimulerend en veel variatie
 • null
  Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • null
  Een salaris dat past bij jouw persoonlijke competenties en ervaring
 • null
  Een fulltime dienstverband op basis van 38 uur
 • null
  De mogelijkheid om te werken bij een bedrijf dat bij de allerbeste hoort

Wij vragen aan jou

 • null
  MBO niveau 3-4 of vergelijkbaar
 • null
  Rijbewijs B
 • null
  Zelfstandigheid en de skills om in teamverband te werken

Solliciteer direct

Solliciteren doe je eenvoudig via dit invulformulier óf door ons een appje te sturen. Gewoon bellen of mailen mag ook. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op het Jeroen van Oirschot. Je bereikt hem via 0497 74 52 00 of hr@wouters-groep.nl


Je kan ons ook bereiken via WhatsApp!
Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam