scroll-down-v2
Werken bij Wouters Groep. Appeltje / eitje.

Helaas! Ons werk is zeker geen appeltje / eitje. Maar wellicht voelt het voor onze mensen soms wel zo. Hun hart gaat sneller kloppen van stal-ontwerp, stal-inrichting, stal-techniek en stal-automatisering. Juist, op het gebied van stal-inrichting realiseren we buiten de bouw, ofwel ‘het beton’, nagenoeg alles! En daar worden we met z’n alle bij Wouters Groep enthousiast én gelukkig van. Dus ja, soms voelt ons werk dan als een soort van appeltje / eitje, omdat we er zo graag mee bezig zijn en vanwege de passie voor ‘het vak’.

 

Met welke (voor)opleiding kun je bij ons aan de slag?

Met legio. Primair geniet een elektrotechnische (voor)opleiding de voorkeur. Maar ook op het gebied van werktuigbouwkunde en/of mechatronica liggen er legio kansen voor je binnen Wouters Groep. In functies en vacatures kun je denken aan: elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur, engineer & werkvoorbereider. Goed om te weten: alle vacatures zijn toegespitst op de drie bedrijfsonderdelen binnen Wouters Groep: electrotechniek, klimaattechniek en vencotec.

Vacature 2

Servicemonteur Electro- en regeltechniek

Vacature 3

Monteur Electro- en mechanische techniek

Vacature 1

Leidinggevend
Electromonteur

Solliciteren. Appeltje / eitje.

Solliciteren doe je eenvoudig via het invulformulier op de website onderaan de betreffende vacature óf door ons een appje te sturen. Gewoon bellen of mailen mag ook. Maak het jezelf in ieder geval niet lastig. De koffie of thee staat klaar. Dat geldt -op verzoek- ook voor een vers gekookt eitje. Hard of zacht gekookt? We horen het graag!

App’en met Wouters Groep. Klik hier

Een kijkje op de werkvloer

null

Werken bij een bedrijf dat hoort bij de allerbeste

We zijn actief vanuit Eersel en behoren mondiaal tot de top 5 in de wereld. Iets waar we knetterhard voor hebben gewerkt en continu aan blijven werken.

We maken het graag gemakkelijk

We denken in processen en weten vandaag wat er morgen nodig is en gaat gebeuren. Op die manier maken we het onszelf en uiteindelijk de boer gemakkelijk. Ook op die manier laten we jou moeiteloos meegaan in onze flow.

Altijd honger naar innovatieve techniek

Wij gaan goed op procesoptimalisatie en structuur. Seriematig en repeterend handelen haalt zeker niet het beste in ons naar boven. Wij gaan liever voor innovatieve stal-techniek en stal-automatisering die volledig is afgestemd op de wens van de boer.

Een shirt met ons logo dat draag je met trots

Het logo van Wouters Groep prijkt trots op je borst. Niet zonder reden: je bent een van ons. We staan als werkgever en kennis(over)drager naast, langs en achter je. We verliezen onze mensen nooit uit het oog. We zijn een mensbedrijf waar (werk)plezier altijd de aandacht heeft.

null